Φωτογραφίες, δηλώσεις, δεσμεύσεις ότι αφήνει το παρελθόν πίσω και ανοίγει νέα σελίδα προϊδέασαν για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της Μαρίνας Πατούλη. Οι κοινές δε φωτογραφίες με τον σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα έστρωσαν το έδαφος και για την μεγάλη αποκάλυψη. Η Μαρίνα Πατούλη είναι και πάλι ερωτευμένη.

Τους τελευταίους μήνες ήταν αχώριστοι και οι κοινές τους εμφανίσεις προκάλεσαν αίσθηση, αλλά και ερωτηματικά για τη μεταξύ τους σχέση. «Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, πολύ καλό χιούμορ. Αυτό μπορώ να σας πω. Αφού με ανέχεται ταιριάζουμε», ανέφερε στις πιο πρόσφατες κοινές τους δηλώσεις η Μαρίνα Πατούλη κατά την άφιξή τους από το Παρίσι.

Ωστόσο, πηγές του okmag επιβεβαιώνουν πως η Μαρίνα Πατούλη είναι ζευγάρι με τον Βλάσση Χολέβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνουν την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους το ερχόμενο Σάββατο σε πολυχώρο στην Κηφισιά με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της, αλλά και την παρουσίαση της κολεξιόν «Μαρίνα Πατούλη by Vlassi Holeva» που ετοιμάζουν το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε ότι για το ταξίδι στη γαλλική πρωτεύουσα αφορμή ήταν η επιλογή των υφασμάτων για τη νέα κολεξιόν του σχεδιαστή με τη Μαρίνα Πατούλη, ενώ αυτές τις ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο. «Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός. Είναι πολύ ταιριαστοί. Ο Βλάσσης την κάνει να χαμογελάει ξανά μετά από καιρό», έχουν αναφέρει πηγές του περιββάλοντός τους στο okmag.

Χωριό που φαίνεται…

Οι φήμες πως μεταξύ τους υπάρχει κάτι περισσότερο από μια δυνατή φιλία, υπήρχαν ήδη από τον περασμένο Δεκέμβρη. Λάδι στη φωτιά είχε και ο γνωστός σχεδιαστής, με μια δημόσια δήλωσή του. «Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν σέξι και θελκτική και όμορφη τη Μαρίνα Πατούλη», ανέφερε.

Εκείνη με τη σειρά της είχε τονίσει: «Ευχαριστώ τον κύριο Χολέβα που με βρίσκει σέξι. Βρισκόμαστε αρκετά συχνά με τον κύριο Χολέβα γιατί ετοιμάζουμε και κάτι επαγγελματικό. Ελεύθερη είμαι και να θεωρηθεί οτιδήποτε για τη μεταξύ μας σχέση δεν είναι ποινικό αδίκημα. Τον θεωρώ έναν από τους πιο ωραίους άντρες της Αθήνας».