Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το MEGA μάς προσκαλεί στο πιο λαμπερό ρεβεγιόν για να καλωσορίσουμε μαζί το 2022.

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 21:00, ο Στέλιος Ρόκκος πρωταγωνιστεί σε ένα φαντασμαγορικό εορταστικό πάρτι με αγαπημένες επιτυχίες, καινούργια τραγούδια, ντουέτα-έκπληξη, εκλεκτούς καλεσμένους και πολύ κέφι. Μαζί του η μοναδική Μελίνα Ασλανίδου. Τη βραδιά παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα.

Μία ημέρα πριν από τη μετάδοση της εκπομπής, δείτε απόσπασμα από το τραγούδι «Όσο έχω εσένα».

Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του MEGA θα βρεθούν επίσης δημοφιλείς καλλιτέχνες, οι οποίοι εκπροσωπούν διαφορετικά είδη μουσικής. Ο Μιχάλης Stavento, ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Ακόμα, αγαπημένα πρόσωπα του MEGA θα ανέβουν στη σκηνή για να στείλουν στους τηλεθεατές τις θερμότερες ευχές τους.

Μία ξεχωριστή εορταστική βραδιά με τον Στέλιο Ρόκκο έρχεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο MEGA, για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με χαρά, μουσική, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα.

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου