Συνεχίζονται τα προβλήματα για την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Εκτός από τα 10 ban που της έχουν επιβληθεί από τη FIBA και της δημιουργούν τεράστιο οικονομικό, αλλά και αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και να ενισχύσει το ρόστερ της, η Ενωση βρίσκεται αντιμέτωπη πλέον και με αφαίρεση βαθμών.

Συγκεκριμένα, ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο Περιστέρι, κατέθεσε προσφυγή στον ΕΣΑΚΕ, καταγγέλλοντας ότι η ΑΕΚ δεν του έχει καταβάλει τα χρήματα που προέβλεπε η δόση του διακανονισμού που έχουν κάνει οι δύο πλευρές, με την Ενωση να βρίσκεται αντιμέτωπη με αφαίρεση ενός βαθμού από το πρωτάθλημα της Basket League.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έχει προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών για να καταβάλει τα χρήματα στον σέντερ της ομάδας των Δυτικών Προαστίων. Σε αντίθετη περίπτωση, θα της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού από το πρωτάθλημα. Βέβαια, ακόμα και εάν της επιβληθεί η ποινή του -1, η ΑΕΚ θα έχει άλλες 15 εργάσιμες ημέρες για να καταβάλει τα χρήματα στον Ανγκολέζο. Σε αυτή την περίπτωση ο βαθμός θα επιστραφεί στην Ενωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον ίδιο τρόπο αναμένεται να κινηθούν και άλλοι παίκτες, στους οποίους η ΑΕΚ δεν έχει καταβάλλει τα χρήματα που προβλέπουν οι διακανονισμοί που έχει κάνει η Ενωση.