Την πρώτη του απάντηση, μετά την απόφαση να εγκαταλείψει την παράσταση «Ρινόκερος», έδωσε πριν λίγο στο Instagram ο μέχρι πρότινος πρωταγωνιστής της παραγωγής, Άρης Σερβετάλης, απαντώντας στον σάλο του έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες.

«Η απόφαση να αποχωρήσω από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα», γράφει ο ηθοποιός.

«Η παραγωγός εταιρεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κιβωτός και σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας ήταν ενήμεροι για τις απόψεις μου. Από τον Ιούλιο και βλέποντας την πρόθεση της πολιτείας να απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, τους ενημέρωσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους θα αποχωρήσω από την παράσταση.

Πρότεινα την αντικατάστασή μου κι έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεσή τους ώστε να βοηθήσω στην ομαλή ένταξη νέου μέλους. (…) Αδυνατώ να μετέχω σε ένα ‘πιστοποιημένο’ ντάνιασμα ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη. Είμαστε άνθρωποι που αγωνιζόμαστε να φανερώσουμε το πρόσωπό μας» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση