Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε για τη ζωή της και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο γάμο της και στο διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος είναι ο πατέρας των τριών από τα τέσσερα παιδιά που έχει φέρει στον κόσμο.  Όπως αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού οι σχέσεις τους σήμερα είναι πολύ καλές.

«Αρκεί που ξέρω εγώ και εκείνος»

«Για τους λόγους για τους οποίους χωρίσαμε θα ξεκινήσω. Επειδή ποτέ δεν έχω βγει να μιλήσω για αυτό και ούτε ο ίδιος και είναι προς τιμή του, θέλω να πω ο λόγος ποιος είναι. Όταν έχεις τρία παιδιά και είσαι στη δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω. Και θα συνεχίσω αυτό να το λέω και δε θα μιλήσω ποτέ για αυτό, γιατί δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς. Αρκεί που ξέρω εγώ και εκείνος. Από εκεί και πέρα, 20 χρόνια έχω να θυμάμαι τις καλές στιγμές. Είκοσι χρόνια ήμασταν μαζί, 18 παντρεμένοι. Τα παιδιά μας ήταν το πιο σημαντικό.

«Δεν μπορώ να πω πως όλα ήταν πάντα τέλεια»

«Έχουμε μια καλή συνεννόηση. Αυτό χρειάστηκε πολύ δουλειά και από τους δυο μας και πραγματικά θέλει και τους δυο ανθρώπους να συνεργάζονται για αυτό, δεν φτάνει να συνεργάζεται ο ένας. Το πιο σημαντικό σε ένα χωρισμό, επειδή ένας χωρισμός είναι πένθος, ένας μικρός θάνατος, είναι να έχεις σωστή κρίση και ό, τι έχεις προσωπικό να το βγάζεις έξω για το καλό των παιδιών. Δεν μπορώ να πω πως όλα ήταν πάντα τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά και όμως υπήρχε πάντα η καλή πρόθεση για τα παιδιά και πάντα συνεχίζει να υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.   

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από