Για «συζητήσεις που βρίσκονται στα πρόθυρα της συμφωνίας» μεταξύ Παναθηναϊκού και Όντεντ Κάτας κάνει λόγο ο ισραηλινός δημοσιογράφος Ρόι Κοχέν.

Ο Κοχέν ήταν αυτός που την Τετάρτη αποκάλυψε ότι ο Κάτας απασχολεί τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη, και πριν από λίγη ώρα επανήλθε με νέες πληροφορίες.

Ο Κοχέν ισχυρίζεται ότι ο Κάτας αναλογίζεται το δίλημμα που έχει ενώπιόν του: να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και να κοουτσάρει στην Euroleague ή να συνεχίσει τη δουλειά του στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Ο 46χρονος προπονητής είναι υποχρεωμένος να λάβει μια δύσκολη απόφαση, αφού από τη μια η προοπτική ενός μεγάλου brand δεν περνά απαρατήρητη, αλλά από την άλλη θα ήθελε να μην διακόψει το έργο του στην πατρίδα του μεσούσης της περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δε θα καθυστερήσει πάρα πολύ, αφού ο Αλβέρτης και ο Διαμαντίδης αναμένουν την απάντηση του παλαίμαχου πλέι μέικερ στις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά το tweet:

«Οι συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Όντεντ Κάτας βρίσκονται στα πρόθυρα συμφωνίας. Η τελική απόφαση ανήκει στον Κάτας και έχει τεθεί ενώπιον ενός πολύ δύσκολου διλήμματος».