Αποθέωσε τον Κώστα Φορτούνη ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Ο killer του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της NOVA, μετά το θρίαμβο επί του Ατρομήτου, στάζοντας… μέλι για τον 28χρονο. Ο Μαροκινός φορ δήλωσε είναι ευτυχισμένος με συμπαίκτη τον Φορτούνη, τονίζοντας πως είναι ένας παίκτης που βοηθάει πολύ.

Ο 33χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στο χατ τρικ κόντρα στους Περιστεριώτες, υπογραμμίζοντας πως του αρέσει να μιλάει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μέσα από τα γκολ παίρνει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Για τη μπάλα με τις υπογραφές των συμπαικτών του για το χατ τρικ του: «Όχι είναι πολύ σημαντική αυτή η μπάλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών μου για τα γκολ μου. Είναι για τον γιο μου».

Για το ταξίδι με το Μαρόκο: «Πραγματικά ήμουν από ένα ταξίδι. Είναι μία διαδικασία που έπρεπε να γίνει. Ήξερα πως θα με χρησιμοποιούσε ο προπονητής και είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε μία πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Νομίζω πως στην αρχή ήταν πιο κλειστό αρχικά. Μετά την αποβολή ανεβήκαμε εμείς. Ήρθε το 1ο γκολ. Στο β’ μέρος ήμασταν πιο κινητικοί και πιο γρήγοροι».

Για το σχόλιο του Μαρτίνς πως είναι ένας… σιωπηλός εργάτης: «Είμαι ευχαριστημένος από την εμπιστοσύνη του προπονητή. Μου αρέσει να μιλάω περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Όταν βάζω γκολ παίρνω περισσότερη δύναμη, αποκτώ αυτοπεποίθηση και γίνομαι καλύτερος».

Για την ασίστ με την Εθνική και τον Φορτούνη: «Για έναν επιθετικό εάν δεν μπορεί να σκοράρει είναι σημαντικό να δίνει μία ασίστ. Ναι είμαι ευτυχισμένος με συμπαίκτη τον Φορτούνη. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει πολύ και το αποδεικνύει κάθε φορά. Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε».

Για τη Μαρσέιγ: «Ναι φυσικά θα το ήθελα. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Θέλουμε να το επαναλάβουμε και φέτος. Να κάνουμε μία καλή χρονιά».

Για το ξεκίνημα: «Είναι αλήθεια πως με όλα όσα έχουν γίνει έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και είναι σημαντικό να έχουμε διάρκεια. Θέλουμε να κάνουμε και μία πετυχημένη και καλή σεζόν, όπως πέρυσι».

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει χαμένα πρώτα ημίχρονα: «Οφείλεται κυρίως στους αντιπάλους. Αρχικά είναι κλειστοί. Στο β’ μέρος το παιχνίδι ανοίγει. Μέχρι στιγμής αυτό δουλεύει. Στο επόμενο χατ τρικ θα σας τη δώσω τη μπάλα (πλάκα για τη μπάλα που κράτησε).