Η Κυβέρνηση πήρε την απόφαση να διεξαχθούν όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα κεκλεισμένων των θυρών, για τις επόμενες δύο εβδομάδες, λόγω του κορωνοϊού. Η έξαρση και τα κρούσματα στη χώρα συνεχώς αυξάνονται κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη λήψη νέων μέτρων για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Αυτό σημαίνει ότι και το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς για τους «16» του Europa League στο Καραϊσκάκη θα γίνει χωρίς κόσμο κάτι που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως σε αυτούς των λύκων.

Η απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να γίνουν όλα τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για το επόμενο δεκαπενθήμερο, προκάλεσε απογοήτευση και οργή για όσους είχαν κλείσει εισιτήρια για την Ελλάδα και το ματς της ερχόμενης Πέμπτης, με αποτέλεσμα να γεμίσουν με σχόλια το επίσημο σάιτ της Γουλβς.

Οι περισσότεροι σκέφτονται τα χρήματα που θα χάσουν με τις ακυρώσεις του ταξιδιού, χαρακτηρίζοντας «ανέκδοτο» και «τραγωδία» την απόφαση, ενώ μεταξύ άλλων εκφράζουν την ανησυχία τους μήπως η UEFA επιβάλει μεγαλύτερο περιορισμό και γίνει και το παιχνίδι στην Αγγλία χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Παράλληλα, οι οπαδοί της Γουλβς περιμένουν από την κυβέρνηση της Ελλάδας να πληρώσει τα χρήματα για τις κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, όπως θα δείτε και σε μερικά από τα σχόλια παρακάτω.

Μερικά από τα σχόλια των οπαδών της Γουλβς στο twitter: