Την απόφασή της να ασχοληθεί με την μεγάλη οθόνη ακολουθώντας μία πιο διαφορετική εκδοχή αποκάλυψε η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Συγκεκριμένα, η θετή κόρη του σκηνοθέτη, Μικαέλα Σπίλμπεργκ, ανακοίνωσε και επίσημα πως πλέον θα εργάζεται ως πορνοστάρ και πως οι γονείς της είναι στο πλευρό της.

Η 23χρονη φτιάχνει η ίδια τα βίντεό της, στα οποία πρωταγωνιστεί, χωρίς παρτενέρ. Μάλιστα, σκοπεύει να εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η αίτησή της να εργαστεί ως sex worker.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς της

Η νεαρή είπε σε συνέντευξή της στη «Sun» ότι είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρή και είχε μπλέξει στα δίχτυα του αλκοολισμού και της ανορεξίας.

Όταν ερωτήθηκε πότε ενημέρωσε τους γονείς της για την ενασχόλησή της με το πορνό, απάντησε ότι τους το είπε μέσω FaceTime πριν λίγες ημέρες και ότι δεν φάνηκαν δυσαρεστημένοι.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η Μικαέλα στη Sun: «Η ασφάλειά μου είναι η βασική τους προτεραιότητα. Νομίζω ότι μόλις δουν πόσο προχώρησα σε σχέση με τον πάτο που ήμουν πριν ενάμιση χρόνο θα σκεφτούν ότι μεγάλωσαν μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση».

Η Μικαέλα, ένα από τα επτά παιδιά του Σπίλμπεργκ, δήλωσε επίσης ότι δεν θέλει να εξαρτάται οικονομικά από τους γονείς της αλλά να είναι ανεξάρτητη.

Η θετή κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ μάλιστα έχει επιλέξει το όνομα Sugar Star για την πορνό της καριέρα και ανεβάζει τα βίντεό της στο PornHub, αν κει προς το παρόν τα κατέβασε μέχρι να εγκριθεί και επισήμως η άδειά της.

Δείτε φωτογραφίες της Μικαέλα Σπίλμπεργκ:

View this post on Instagram

I tried being fancy ☠️ #sweaterdress #wishiwasanelf #stockings #fancytime #afro

A post shared by Mikaela Spielberg (@vandal_princess) on