Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Περιστερίου. Ο Ρικ Πιτίνο μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για τα πολλά λάθη της ομάδας του, αλλά και τις χαμένες βολές, ενώ τόνισε ότι η ήττα αυτή δεν πρόκειται να βγάλει τους Πράσινους εκτός στόχου.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός κόουτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Εκτός του ότι το Περιστέρι έπαιξε καλύτερα από εμάς, εμείς είχαμε 28, 29 λάθη στο παιχνίδι. Γιατί πέρα από τα 20 λάθη, είχαμε και 19/34 βολές, το οποίο σημαίνει ότι είναι σαν να έχουμε κάνει σχεδόν 30 λάθη. Όταν έχεις τόσα λάθη και αυτό το ποσοστό στις βολές το πιθανότερο είναι να χάσεις ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για το αν ανησυχεί εν όψει της συνέχειας είπε: «Σίγουρα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή αυτή την περίοδο, όμως, αυτή η ήττα δεν θα μας βγάλει εκτός φόρμας. Όπως ξέρετε ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, ακολουθεί σε δυο μέρες ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, μετά ταξιδεύουμε στο Ισραήλ για το παιχνίδι με τη Μακάμπι κι έχουμε τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεπώς, βρισκόμαστε σίγουρα σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος αλλά αυτή η ήττα δεν μας βγάζει εκτός φόρμας».

Τέλος για τα λάθη είπε: «Σίγουρα ήταν ένα κακό παιχνίδι, υπάρχει μια σωματική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στην ομάδα του Περιστερίου για τον τρόπο που έπαιξε»