Αυτά είναι τα ζώδια που είναι ακούραστα και έτοιμα για όλα!

Ζυγός

Και όμως ναι, οι Ζυγοί! Οι Ζυγοί, κατά γενική ομολογία, είναι από τα πιο… εργατικά ζώδια στο σεξ. Δεν θα σταματήσουν μέχρι ο παρτενέρ τους να ικανοποιηθεί πλήρως. Μπορούν εύκολα να μπουν σε ερωτική διάθεση και ξέρουν καλά πώς να λύσουν όλα τα αινίγματα στο μυαλό σας. Μπορεί να νομίζουν πως τα ξέρουν όλα και συχνά να μην δέχονται την κριτική, στο κρεβάτι όμως είναι έτοιμοι να ακούσουν τα πάντα….

Σκορπιός

Ο Σκορπιός φημίζεται για το πόσο καλό σεξ κάνει, και δεν αποτελεί έκπληξη σε κανέναν ότι βρίσκεται πρώτο στην λίστα. Για έναν Σκορπιό το σεξ είναι ιεροτελεστία και οι ίδιοι είναι οι κατάλληλοι μύστες για κάτι τέτοιο. Ναι μπορεί να είναι εγωιστές, ως προς την ευχαρίστηση, όμως δεν θα βαρεθείτε καθόλου εύκολα. Είναι από εκείνα τα ζώδια που λατρεύουν την ερωτική πράξη σε όλες τις εκφάνσεις. Μην ντραπείτε να μιλήσετε σε έναν Σκορπιό για τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις. Θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως!

Ιχθείς

Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάστε! Σας φαίνονται ευαίσθητοι και ντροπαλοί; Κάνετε λάθος! Στο κρεβάτι οι Ιχθείς μεταμορφώνονται. Καθόλη την διάρκεια το μενού θα έχει τα πάντα: συναίσθημα, ικανοποίηση και πολλή…. Ηδονή! Μπορεί να μην έχουν πολύ φαντασία, αλλά δεν έχουν κανένα ταμπού. Μπορείτε να τους προτείνετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Οι Ιχθείς είναι από τα ζώδια που δεν θα αρνηθούν μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική πρόταση ή φαντασίωση.