Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε ο θάνατος της τραγουδίστριας, Ρένας Πάντα.

Για το μεσημέρι της Πέμπτης (21/11), ορίστηκε η κηδεία της γνωστής τραγουδίστριας, Ρένα Πάντα, στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών καθώς μαζεύτηκαν τελικά τα χρήματα.

Η Ρένα Πάντα, που δεν είχε κανένα συγγενή στη ζωή, μέχρι χθες την Τετάρτη (20/11) ξεχασμένη στα ψυγεία του Νεκροτομείου Αθηνών για πέντε μέρες, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για να γίνει η κηδεία της.

Τα τελευταία χρόνια, η Ρένα Πάντα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών  ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο.

Η Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στα Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή από την αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η οποία ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει για δυο μέρες.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και ο τραγουδιστής Δάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που προσέφερε χρήματα προκειμένου να δοθεί τέλος σε αυτό το μακάβριο δράμα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ δήλωσε:

«Η Ρένα Πάντα δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη.

Για το λόγο αυτό, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να πραγματοποιηθεί η κηδεία της αξιαγάπητης φίλης μας».