Πέθανε η τραγουδίστρια των 70s και των 80s Ρένα Πάντα, μια σημαντική και γνώριμη φωνή για το ελληνικό τραγούδι.

Την είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο ηθοποιός και πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως έγραψε ο ίδιος, η τραγουδίστρια εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

«Ακόμα ένα δυσάρεστο. Λίγη ώρα πριν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η γλυκιά τραγουδίστρια των 70’80 Ρένα Πάντα… Δοκιμαζόταν τελευταία πολύ… Σε λίγο θα διοργανωνόταν εκ νέου συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα προς βοήθειά της… Δεν προλάβαμε… Ακόμα ένα θύμα της μεγάλης κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας. Αντίο γλυκιά μας Ρένα» έγραψε ο ηθοποιός.

Ακόμα ενα δυσαρεστο..Λιγη ωρα πριν βρεθηκε νεκρη στο σπίτι της η γλυκεια τραγουδιστρια των 70’80 Ρένα…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

Η Ρένα Πάντα είναι κόρη του τραγουδιστή Αλέκου Πάντα

Τα τελευταία χρόνια η Ρένα Πάντα ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο.

«Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα.

Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά», είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, τον Ιούλιο του 2018.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν για τη οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα.