Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία την Τετάρτη (17/4, 22:15) για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ και ο Γάλλος γκαρντ της «βασίλισσας», Φαμπιέν Κοζέρ, μίλησε για τα παιχνίδια με τους «πράσινους».

Ο 31χρονος διεθνής ανέφερε πως οι «μερένγκες» δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Σέρχιο Γιουλ στοπ πρώτο ματς, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να πάρει τη ρεβάνς από πέρυσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φαμπιέν Κοζέρ:

Για τα πλέι-οφ: «Είναι η πιο κρίσιμη περίοδος της σεζόν. Όσα έχουν προηγηθεί δεν μετρούν και από εδώ και πέρα κρίνεται αν μια χρονιά είναι πετυχημένη ή όχι».

Για τον Γιουλ: «Δεν θα έχουμε τον Σέρχιο μαζί μας, αλλά έχουμε πολλά όπλα. Πρέπει να εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι και θεωρώ πως έχουμε όλες τις δυνατότητες να κερδίσουμε.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές φιλοδοξίες και θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για την σειρά με τον Παναθηναϊκό: «Η σειρά είναι ιδιαίτερη, γιατί σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα θέλει να πάρει τη ρεβάνς για πέρσι. Ο Καλάθης είναι από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης και δημιουργεί πολύ για την ομάδα του.

Θα πρέπει να τον περιορίσουμε στο μέτρο του δυνατού. Είναι παίκτης-κλειδί για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχουν κι άλλους καλούς παίκτες».

Για τον κόσμο της Ρεάλ: «Δεν χρειάζεται να στείλω κάποιο μήνυμα στον κόσμο, είμαι σίγουρος πως θα είναι δίπλα μας. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο».