Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο μέλλοντας σύζυγός της Άλεξ Ροντρίγκεζ  – γνωστός ως Arod – ενώνουν εκτός από τις ζωές τους και τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας την πρώτη τους συνεργασία στο χώρο της μόδας.

Η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της νέας στιλάτης επιχειρηματικής κίνησης που πραγματοποιεί μαζί με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ, με το καυτό ζευγάρι της showbiz να ποζάρει με εντυπωσιακό τρόπο στον φακό.

Λίγο μετά από την πρόταση γάμου που έκανε ο Arod στην JLo και το μεγάλο «ναι» της Λατίνας σταρ σε ένα ταξίδι στις εξωτικές Μπαχάμες, οι διάσημοι μελλόνυμφοι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με το brand Quay, παρουσιάζοντας τη γυναικεία συλλογή γυαλιών QuayxJLo και την ανδρική συλλογή γυαλιών QuayxARod.

«Είναι πάντα εύκολο να κάνουμε πράγματα μαζί», δήλωσε σχετικά η Τζένιφερ Λόπεζ. Σχολιάζοντας δε την σέξι φωτογράφιση της διαφημιστικής καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊαμί των ΗΠΑ , στις οποίες πόζαρε στο πλευρό του Ροντρίγκεζ,  η 49χρονη Λόπεζ δεν ξέχασε να επισημάνει πως «μετά από κάθε λήψη, απλά ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια».

Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή φωτογράφιση του ζεύγους Λόπεζ – Ροντρίγκεζ, για την παρουσιάση της πρώτης τους συλλογής μόδας:

View this post on Instagram

@JLo will be 50 this Summer ???#NotPossible #Goddess #JLo #JenniferLopez #HQ #QUAY #QuayxJLo

A post shared by John JLover (@johnjlover) on

View this post on Instagram

IT’S HERE. QUAY X JENNIFER LOPEZ + ALEX RODRIGUEZ ? Link in bio to shop the collections now #QUAYXJLO #QUAYXAROD

A post shared by QUAY AUSTRALIA (@quayaustralia) on

View this post on Instagram

@quayaustralia ?? #jenniferlopez #jlo #tebotéremix2 #TeBoté2 #arod #quayxjlo #anuellaa #Ozuna #BadBunny

A post shared by JLoBoricua.ec ???? (@jloboricua.ec) on

View this post on Instagram

@jlo each photo gets sexier and sexier … ? keep swiping …

A post shared by Jlo.sweetps (@jlo.sweetps) on