temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Την Πέμπτη (24/1) στις 10:30 ο ημιτελικός Τσιτσιπάς – Ναδάλ
Αλλα αθλήματα

Την Πέμπτη (24/1) στις 10:30 ο ημιτελικός Τσιτσιπάς – Ναδάλ

Ο Ελληνας τενίστας την Πέμπτη στις 10:30 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τον Matador με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν.

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον σπουδαίο Ράφαελ Ναδάλ για τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν.

Ο Ελληνας τενίστας θα τα δώσει όλα απέναντι στον «Matador», προκειμένου να πετύχει μια ακόμα πολύ σπουδαία νίκη και να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό Γκραντ Σλαμ.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Ναδάλ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης (24/1) στις 10:30 ώρα Ελλάδας. Πριν τη μάχη του 20χρονου με τον σπουδαίο Ισπανό, θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί στις γυναίκες, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός στους άνδρες θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής στις 10:30 (ώρα Ελλάδας).

Το έργο του Στέφανου θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στον τεράστιο Ράφαελ Ναδάλ, ωστόσο, ο «Τσιτσιφάστ» έχει αποδείξει ότι είναι ένας σπουδαίος τενίστας και μπορεί να βγάλει νοκ-άουτ μεγαθήρια του παγκοσμίου τένις. Το έκανε απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ την περασμένη Κυριακή και το ίδιο θα προσπαθήσει να το κάνει και κόντρα στον Ισπανό, Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον δρόμο για τα ημιτελικά απέκλεισε κατά σειρά τους Ματέο Μπερετίνο, Βίκτορ Τροίτσκι, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, Ρότζερ Φέντερερ και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Από την άλλη, ο Ράφαελ Ναδάλ έβγαλε νοκ άουτ τους Τζέιμς Ντάκγουορθ, Μάθιου Εμπντεν, Αλεξ Ντε Μινόρ, Τόμας Μπέρντιχ και Φράνσις Τιαφόε.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι δύο τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι, με τον Ναδάλ να έχει κερδίσει τον Στέφανο και τις δύο προηγούμενες φορές. Μια στον τελικό της Βαρκελώνης και μία στο Τορόντο, στον τελικό του καναδικού Μάστερς.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων