Η Λίβερπουλ χρειάστηκε την ανατροπή για να φύγει νικήτρια από το γήπεδο της Μπέρνλι (3-1), ενώ η Γουλβς «δάγκωσε» την Τσέλσι στο Μολινό, καθώς επικράτησε 2-1.

Η Λίβερπουλ είχε πολλές αλλαγές, καθώς ακολουθεί το Σάββατο ο αγώνας στο Μπόρνμουθ και την Τετάρτη υποδέχεται τη Νάπολι στο ματς-τελικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό μόνο στο β’ μέρος. Η Μπέρνλι προηγήθηκε με γκολ του Κορκ στο 54′, αλλά η Λίβερπουλ δεν άργησε να αντιδράσει. Ο Μίλνερ ισοφάρισε στο 62′ και ο Φιρμίνο σκόραρε στο 69′ (είχε μπει στο ματς πριν από τέσσερα λεπτά) για το 2-1. Ο Αλισον είχε εντυπωσιακή επέμβαση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και στο επόμενο λεπτό ο Σακίρι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σοκ για την Τσέλσι στο Μολινό. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι προηγήθηκε με αυτογκόλ του Κοάντι στο 18′, αλλά η Γουλβς αντέδρασε στο β’ μέρος όταν σε πέντε λεπτά έκανε την ανατροπή. Ο Χιμένες ισοφάρισε στο 59′ και στο 63′ ο Τζιοτά έκανε το 2-1. Σημειώνουμε ότι το Σάββατο η Τσέλσι αντιμετωπίζει στο μεγάλο ντέρμπι την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Σε άλλα ματς, Φούλαμ-Λέστερ 1-1, Εβερτον-Νιουκάστλ 1-1