Νονός της νύχτας για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματικούς της Αστυνομίας, υπήρχε συμβόλαιο θανάτου, είναι ο άνδρας που γάζωσαν με σφαίρες στον Πειραιά άγνωστοι δράστες το βράδυ της Δευτέρας. Ο άνδρας δέχτηκε τους πυροβολισμούς στην Ακτή Κονδύλη στις 21:30 και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες, στο λαιμό, στην κοιλιά και στο γόνατο.

Ο άνδρας βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας και επέβαινε σε ένα μικρό λευκό ΙΧ αυτοκίνητο όταν τον πλησίασε ένα λευκό βαν με δύο επιβάτες. Ο συνοδηγός τον γάζωσε με καλάσνικοφ. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός στον κόσμο. Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και διέφυγαν ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί που επιχείρησαν να τους εντοπίσουν από τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων, βρήκαν το βαν να φλέγεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που χαροπαλεύει λέγεται πως είχε εμπλακεί σε υποθέσεις δολοφονίας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον ήθελαν νεκρό. Λέγεται επίσης ότι είναι μέλος της ομάδας ασφαλείας γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς που κατέφθασαν στον τόπο ότι ο τραυματίας δέχτηκε καταιγισμό πυρών από τουλάχιστον δύο δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Λευτέρης Σουχάιμπ