Ενα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ποδοσφαιρικού ονείρου του, βρίσκεται ο Γιουσέιν Μπολτ.

Ο διάσημος Τζαμαϊκανός που θέλει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δοκιμάζεται τις τελευταίες εβδομάδες από την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς στην Αυστραλία και στον φιλικό αγώνα με την Σάουθ Γουέστ Γιουνάιτεντ, όχι μόνο ήταν βασικός, αλλά σκόραρε δύο φορές, ιδιαίτερα το πρώτο γκολ σημειώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε 100μ και 200μ, δέχθηκε μία ψηλοκρεμαστή πάσα από συμπαίκτη του, κοντρόλαρε την μπάλα και παρά το μαρκάρισμα του αμυντικού, μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα αριστερά και με ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Και όπως είναι φυσικό, αμέσως μετά, ο Μπολτ έσπευσε να πανηγυρίσει με τον χαρακτηριστικό τρόπο, όπως το έκανε και όταν κυριαρχούσε στους στίβους. Οσον αφορά στο δεύτερο γκολ, ο Μπολτ εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση των αμυντικών και του τερματοφύλακα, πλασάροντας προ κενής εστίας.

Τώρα πλέον, ο διάσημος αστέρας του αθλητισμού, περιμένει με αγωνία την απόφαση του προπονητή του, Μάικ Μούλβεϊ, σχετικά με το εάν θα του προσφέρει συμβόλαιο, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα στην Αυστραλία αρχίζει σε λίγες ημέρες.

«Ηταν πολύ σημαντικό. Πρώτη φορά έπαιξα βασικός και πέτυχα δύο γκολ. Πολύ ωραίο συναίσθημα. Αλλωστε, αυτός είναι και ο στόχος μου, γι΄ αυτό εργάζομαι σκληρά. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και θεωρώ ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο», δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο μικρόφωνο του «Fox Sports» ο Μπολτ και πρόσθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος που είχα την ευκαιρία μου και υπερήφανος με τον εαυτό μου».