Το αυριανό ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη θα δώσει και τυπικό τέλος στο θέμα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού. Οι δύο άνδρες θα τα πουν για τη διάρκεια του συμβολαίου, το οποίο πιθανότατα θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια, και εν συνεχεία θα πέσουν οι υπογραφές και θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Οταν θα ολοκληρωθεί το θέμα του Δώνη, ο Παναθηναϊκός θα μπει πλέον πιο αποφασιστικά στα θέματα που καλείται να διεκπεραιώσει άμεσα. Τα οποία δεν είναι μόνο μεταγραφικά. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει θέσει στις προτεραιότητες την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη μαζί με αύξηση στις αποδοχές του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο με τον Νταμπίζα και είχε πάρει υποσχέσεις πως κάτι τέτοιο θα γίνει. Και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τον κοστολογεί στα 4 εκατομμύρια ευρώ, είναι λογικό να του αυξήσεις τις αποδοχές, παρά το σφιχτό μπάτζετ το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί.

Πρόβλημα εξ Αργεντινής

Από χθες στον Παναθηναϊκό έχουν να αντιμετωπίσουν πάντως ακόμα ένα πρόβλημα. Κι αυτό έρχεται από την Αργεντινή. Εκι Γκονζάλες και Λαουτάρο Ρινάλντι ζητούν τα οφειλόμενα τα οποία φτάνουν το 1,3 εκατ. ευρώ. Περίπου 800.000 ευρώ είναι οι οφειλές στον Γκονζάλες και μισό εκατομμύριο είναι τα χρήματα που πρέπει να δοθούν στον Ρινάλντι. Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζητούν να διευθετηθεί άμεσα το χρέος, σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να προσφύγουν στη FIFA με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό.