Μετά την ξεχωριστή περυσινή διοργάνωση, το «Φεστιβάλ στη θάλασσα»,που διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας στον Πολυχώρο Λιπασμάτων, επανέρχεταιμε περισσότερα ονόματα και εκδηλώσεις, πρωτότυπες προτάσεις και μοναδικές δράσεις.

Τις εκδηλώσεις θα ανοίξει στις 20Ιουνίου η Νατάσσα Μποφίλιου με τη συναυλία «Ομορφο όνειρο» σε τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ανδρεάτου.

Θα προηγηθεί στις17/6 η θεατρική παράσταση «…γιατί οι όμορφες θλιβερές ιστορίες είναι παγκόσμιες!» από την ομάδα «Indigo» του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Στις 23/6 τα παιδιά θα απολαύσουν την παράσταση «Μικρό κόκκινο καπέλο». Ακολουθεί, στις24/6 ένα αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη, που θα παρουσιάσει η ομάδα των Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Στις 27/6 «Οταν οι ποιητές τραγουδούν» από την μουσική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νίκος Πλουμπίδης.Στις 29/6 σειρά έχουν οι «Κοινοί θνητοί» – Urban Pulse – «Νεκροί από κούνια».

Την 1 Ιουλίου την θεατρική παράσταση «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά….πατέρα» θα παρουσιάσει η ερασιτεχνική ομάδα «Αναντάν Μπαμπαντάν». Επονται δυο συναυλίες στις7/7 με τους Μαρία Παπαγεωργίου, Παντελή Κυραμάργιο και στις 8/7 με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου &Bogaz Musique «Των φίλων τα σπίτια». Συμμετέχουν οι τραγουδιστέςΚώστας Λειβαδάς, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Απόστολος Ρίζος και Σταύρος Σιόλας.

Στις 12/7 έπεται η παιδική θεατρική παράσταση «Τικ Τακ Ντο».

Ακολουθούν έξι συναυλίες: Στις 14/7 με τονChristian Ronig – «Το ελληνικό τραγούδι αλλιώς», στις 18/7 με τον Γιάννη Αγγελάκα, στις 29/7 με τον Παντελή Θαλασσινό, στις 21/7 με τους Active Member, στις 23/7 με τους Kultur Shock &

Koza Mostra και στις 28/7 με τουςΓιώργο Τσίγκο & Μαύροι κύκλοι – Φωνές απ’ το λιμάνι.

Στις 29/7 θα παρουσιαστεί η μουσικοχορευτική παράσταση «Ερωτόκριτος» από τους Χαΐνηδες και την ομάδα «Κι όμΩς κινείται». Το πρόγραμμα του μήνα ολοκληρώνεται στις 30/7 με συναυλία τωνΡένας Μόρφη &

Σούλη Ανατολή.

Θα ακολουθήσουν στις 3 Αυγούστου συναυλία των Σαββέριας Μαργιολά & Θοδωρή Κοτονιά και στις 10/8 συναυλία των Φοίβου Δεληβοριά& Μαρίνας Σάττι.

Ολες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις9μ.μ.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ηλεκτρικό και αφού κατέβουν στον Πειραιά να μετεπιβιβαστούνστο τρόλεϊ γραμμή 20 ή στο λεωφορείο γραμμή 859 και να αποβιβαστούν στη Στάση «Δραπετσώνα».