Η θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά μετά την μεγάλη επιτυχία του φετινού χειμώνα που παρακολουθήσαν 110.000 θεατές τις 80 σουσουδίστικες βραδιές στο Παλλάς, ετοιμάζει βαλίτσες και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης υποδέχθηκαν, τους εκπροσώπους των media με την ευκαιρία της έναρξης της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης σε όλη τη χώρα.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς αλλά και ο υπόλοιπος πολυπληθής θίασος βρέθηκαν εκεί για να δώσουν το έναυσμα για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μαντάμ Σουσού.

Σταθερή στο ρόλο της Σουσούς παραμένει η Δημήτρη Παπαδοπούλου αλλά το καλοκαίρι στο πλευρό της ως Παναγιωτάκη θα έχει τον Τάσο Χαλκιά. Το ρόλο του Μηνά Καντακουζηνού που θα την πολιορκήσει στενά θα αναλάβει ο Κώστας Σπυρόπουλος. Καινούργιο πρόσωπο στο θίασο θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης όπως και η Ειρήνη Ψυχράνη, υπεύθυνη για τα τραγουδιστικά μέρη της παράστασης. Την σκηνοθεσία των τεκταινομένων επί σκηνής, θα έχει για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Κακλέας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Θεατρικών Σκηνών Πάνος Κατσαρίδης δήλωσε: «Χρωστούσαμε την επιστροφή της Σουσού, στην ίδια αλλά και στους θεατές που δεν την είδαν το χειμώνα. Ξαναγυρίσει λοιπόν ανανεωμένη σε σκηνικά και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, σε μία περιοδεία 40 παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα. Ξεκινάμε την καλοκαιρινή περιοδεία στις 25 Ιουνίου από το Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, όπου με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε να δουν την παράσταση ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και το χειμώνα θα καταλήξουμε στη Θεσσαλονίκη».

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, όπως πάντα αυθόρμητη και απολαυστική δήλωσε: «Είναι μία πολύ ωραία στιγμή όταν πάει κανείς περιοδεία κι ας είναι κάτι δύσκολο. Η περιοδεία θέλει μεγάλη αυτοθυσία και εμείς είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ελάτε να μας δείτε γιατί δεν ξέρω αν θα ξανακάνω ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι ένα ραντεβού πολύ δυνατό. Πρώτο και τελευταίο, πολύ μοιραίο».

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, με μια τσάντα στον ώμο, έτοιμος για την περιοδεία είπε πόσο χαρούμενος είναι που συναντά αγαπημένους φίλους στο θεατρικό σανίδι, αναφέρθηκε στο πώς ανακάλυψε το έργο του Δημήτρη Ψαθά και στάθηκε στους παραγωγούς της παράστασης που σε μια εποχή οικονομικής κρίσης επενδύουν στην τέχνη. « Δεν είχα διαβάσει εκτενώς το έργο του Ψαθά αλλά ανακάλυψα πόσο μεγάλος είναι και πώς μέσα από τα κείμενά του φέρνει την ανανέωση», ανέφερε ο πρωταγωνιστής.

Από την πλευρά του ο Τάσος Χαλκίας που καταπιάνεται με τη Μαντάμ Σουσού για δεύτερη φορά, υπογράμμισε τη συνέχιση της εμπλοκής του με το κείμενο του Ψαθά, μετά από τόσο χρόνια. «Έχω μεγάλη σχέση με τη Σουσού αφού έπαιζα το Ζωρζ στην τηλεοπτική μεταφορά. Είναι μεγάλη μου χαρά που μεγαλώνοντας κι ασπρίζοντας τα μαλλιά μου να μπορώ να παίζω στη Σουσού», τόνισε ο βετεράνος ηθοποιός.