Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση ότι ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Βέλιμιρ Ζάετς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Οπως ανέφεραν τα ξένα δημοσιεύματα, ο Βέλιμιρ Ζάετς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής ενώ ήταν στο σπίτι του στο Κάρλοβατς.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού διεκομίσθη στο κοντινότερο νοσοκομείο και στη συνέχεια, στο Ζάγκρεμπ για περαιτέρω εξετάσεις.

Οπως αναφέρουν τα κροατικά μέσα ενημέρωσης, η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά επειδή και στο παρελθόν είχε κάποια προβλήματα υγείας οι γιατροί θα παρακολουθούν λεπτομερώς την κατάστασή του και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την πορεία του.

Μια εκδοχή θέλει τον Βέλιμιρ Ζάετς να βρισκόταν στο αγρόκτημά του όταν ένιωσε δυσφορία και  κατέρρευσε για να γίνει αντιληπτός τόσο από τους συγγενείς του όσο και από ανθρώπους που ήταν εκεί κοντά.

Να θυμίσουμε ότι ο Ζάετς έχει γεννηθεί στο Ζάγκρεμπ στις 12 Φεβρουαρίου 1956 και από το 1984 ώς το 1988 φορούσε τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος έχοντας πετύχει σε 67 συμμετοχές 11 γκολ. Φυσικά η προσφορά του στην ομάδα ήταν τεράστια.