Πριν από δέκα μέρες κανείς δεν θα έδινε την παραμικρή ελπίδα στον Ρόμπιν Λουντ για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της ομάδας. Ο Φινλανδός ήταν… φευγάτος, ο ατζέντης του συζητούσε με ομάδες του εξωτερικού, η ΑΕΚ ήταν στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ωστόσο, ο Νίκος Νταμπίζας δεν εγκαταλείπει την –ομολογουμένως δύσκολη –περίπτωσή του και προσπαθεί να τον μεταπείσει και να τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Αγγλία και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο έχει σε καθημερινή επαφή με τον ατζέντη του Λουντ. Και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού των δύο πλευρών, ώστε να φανεί αν υπάρχει πιθανότητα να ανανεώσει ο Λουντ.

Αυτός που θα πρέπει πλέον να θεωρείται βέβαιος είναι ο Χρήστος Δώνης, με τον οποίο υπάρχει πλήρης συμφωνία σε όλα και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να τελειώσει η υπόθεσή του με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, διάρκειας δύο ετών.

Στην ευθεία με Δώνη

Με την επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία και το θέμα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος αναμένεται να είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ηδη εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει συχνή επαφή μεταξύ Νταμπίζα και Δώνη και όπως αναφέραμε και χθες ο Δώνης έχει ξεκινήσει έναν πρώτο σχεδιασμό για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Μάλιστα, ο Δώνης βλέπει τη διοίκηση Αλαφούζου να τηρεί όλα όσα είχε υποσχεθεί στη συνάντηση που είχαν κάνει πριν από περίπου έναν μήνα στα γραφεία του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού στον Σκάι. Ο Αλαφούζος είχε δεσμευτεί απέναντι στον Δώνη πως κανένας παίκτης από το ρόστερ δεν θα έχει το δικαίωμα να κάνει προσφυγή, αφού θα πληρωθούν όλοι, κάτι που είχε ζητήσει ο Δώνης ως διαβεβαίωση για να μπει σε διαδικασία συζήτησης.

Και ο Αλαφούζος του δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη μεγάλη του θέληση και επιθυμία για να συνεργαστούν και να είναι αυτός ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, από τη στιγμή που θα υπογράψει, θα ξεκινήσει άμεσα και ο σχεδιασμός, με τη μεταγραφή ενός επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού να αποτελούν προτεραιότητα.