Το ριπίτ του περσινού τελικού οριστικοποιήθηκε με το καταπληκτικό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το συγκεκριμένο τέρμα πανηγυρίστηκε και από αρκετούς φίλους του ΠΑΟΚ! Δεν είναι λίγοι αυτοί από την οικογένεια του ΠΑΟΚ που ήθελαν αντίπαλο την ΑΕΚ στον τελικό για να ξεκαθαρίσουν σε ένα παιχνίδι ποιος είναι η καλύτερη ομάδα.

Στις τάξεις πάντως της ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά δεν ασχολούνται τόσο με τον αντίπαλο, αλλά με τη δική τους ομάδα, χωρίς να κρύβουν βέβαια ότι η υπεράσπιση του τίτλου του κυπελλούχου είναι πλέον το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς.

Αυτό που θέλει και έχει ζητήσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου από τους παίκτες του είναι να συνεχίσουν στους ίδιους υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα και φυσικά στον τελικό Κυπέλλου.

Για τον οποίο η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και τα εισιτήρια θα γίνει την Τετάρτη (25/4) με τον Δικέφαλο του Βορρά να μην έχει πλέον αντίρρηση για το ΟΑΚΑ και για δύο επιπρόσθετους λόγους. Πρώτον, ότι είναι ένα γήπεδο που μπορεί να περιφρουρηθεί από την Αστυνομία καλύτερα από κάθε άλλο και αυτό σημαίνει λιγότερες πιθανότητες επεισοδίων, που τόσο έχουν στοιχίσει φέτος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σε χρηματικό κόστος αλλά και σε τιμωρία της έδρας (ήδη έχει συμπληρώσει 8 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών).

Δεύτερον, στον μεγάλο χώρο του ΟΑΚΑ οι ομάδες θα πάρουν περισσότερα εισιτήρια, άρα θα μπορούν να καλύψουν και τις ανάγκες τους και για τους κατόχους διαρκείας, κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν πέρυσι στον Βόλο.

n Μαλεζάς, Μιχόγεβιτς και Μουλέν έκαναν ατομικό χθες ενόψει της προετοιμασίας του αγώνα με την Ξάνθη.