Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή της, η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει απόψε στο Μπερναμπέου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ο Κριστιάνο είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα» είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Ρονάλντο τραυματίστηκε στις 20/4 στο ματς με τη Βιγιαρεάλ και από τότε δεν έχει αγωνιστεί. Εκτός αποστολής είναι ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Καζεμίρο, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού. Ο Λούκας Βάσκεθ, που αγωνίστηκε στη θέση του Ρονάλντο στο πρώτο ματς στο Ετιχαντ, αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα στη θέση του Μπενζεμά.

Στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Γιάγια Τουρέ όχι μόνο προπονήθηκε αλλά και ταξίδεψε στη Μαδρίτη. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν υπολογίζει τους Ζαμπαλέτα και Νταβίντ Σίλβα.

«Στο πρώτο ματς παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και κρατήσαμε το μηδέν» σημείωσε ο αμυντικός της Σίτι, Ελιακίμ Μανγκαλά. «Στο Μπερναμπέου όμως θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί, καθώς όλα θα είναι πιο δύσκολα».