Σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ έδωσε ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου έδειξε ότι είχε πολλά παράπονα από την απόδοση των παικτών του.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την παραμονή τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα υπεύθυνοι του Πλατανιά είχαν φροντίσει να βάλουν εικονίσματα στον πάγκο της ομάδας τους πριν από την έναρξη της συνάντησης.

«Δεν ήμασταν καθόλου ομαδικοί, σε αντίθεση με τον Πλατανιά. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σχεδόν σε κανέναν από τους στόχους που είχαμε θέσει όσον αφορά τους τομείς του παιχνιδιού», τόνισε ο Βίτορ Περέιρα.

Ο πορτογάλος τεχνικός πρόσθεσε: «Είχαμε πολλά κίνητρα γι’ αυτό το ματς. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή και δυνατή ομάδα, όμως δεν τα καταφέραμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ημασταν πιο αδύναμοι από τον αντίπαλο και με βάση όλα τα παραπάνω το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε να αλλάξουν πολλά από την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη: «Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου έχοντας αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Να είμαστε πολύ πιο δυνατοί, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε στο παιχνίδι για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Περέιρα είπε τρεις λέξεις στη συνδρομητική τηλεόραση: «Αρκεστήκαμε στην ισοπαλία».