Μια από τις πιο βαριές ήττες στην έδρα του σε ευρωπαϊκό αγώνα υπέστη ο Αγιαξ από τη Ζάλτσμπουργκ στους πρώτους αγώνες της φάσης των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Αυστριακοί επικράτησαν με 3-0 και βρίσκονται με το ένα πόδι στους 16 της διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς Ράζγκραντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Θύμα της αυτήν τη φορά έπεσε η Λάτσιο την οποία νίκησε 1-0 στη Ρώμη. Την ήττα με το ίδιο σκορ γνώρισε και η Τότεναμ από την Ντνίπρο.

Στις 16 μέσω Κύπρου συνεχίζει εκτός απροόπτου η Βαλένθια. Οι Νυχτερίδες επικράτησαν 2-0 της Ντιναμό Κιέβου σε ένα ματς που διεξήχθη στη Λευκωσία λόγω των ταραχών στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Μεγάλη επιστροφή της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Ντραγκάο. Οι Γερμανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 μέχρι το 71′ αλλά κατάφεραν σε πέντε λεπτά (72′-77′) να ισοφαρίσουν. Το δεύτερο τέρμα ήταν αυτογκόλ του Σάντρο.

Το πρώτο του γκολ με τη Γιούβε πέτυχε ο Οσβάλντο στη νίκη με 2-0 επί της Τραμπζονσόρ. Ο Ιταλοαργεντινός είχε θεωρηθεί το καλοκαίρι ως μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές στην ιστορία της Σάουθαμπτον, αλλά έξι μήνες αργότερα δόθηκε δανεικός στη Γηραιά Κυρία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια: Ανζί-Γκενκ 0-0, Λίμπερετς-Αλκμααρ 0-1, Τσερνομόρετς-Λυών 0-0, Εσμπιεργκ-Φιορεντίνα 1-3, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βασιλεία 0-0,  Μάριμπορ-Σεβίλλη 2-2, Βικτόρια Πλζεν-Σαχτάρ 1-1, Μπέτις-Ρούμπιν Καζάν 1-1, Σουόνσι-Νάπολι 0-0.

Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν την επόμενη Πέμπτη.