Ο Ματ Ντέιμον έσπευσε να στηρίξει την απόφαση του φίλου του Μπεν Αφλεκ να ερμηνεύσει τον Μπάτμαν στη μεγάλη οθόνη. Την ώρα που οι θαυμαστές του σούπερ ήρωα συγκεντρώνουν υπογραφές σε διαδικτυακή διαμαρτυρία και καλούν την εταιρία παραγωγής αποσύρει την πρόταση που έκανε στον Αφλεκ.

«Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή η ταινία. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι γκρινιάζουν στο Διαδίκτυο. Θεωρώ ότι αυτό είναι αστείο. Δεν θα παίξει δα και τον Βασιλιά Ληρ (του Σαίξπηρ). Για τον Μπάτμαν μιλάμε!» δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Times of India» ο Ματ Ντέιμον, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Αφλεκ στο ξεκίνημα της καριέρας του με τον βραβευμένο με Οσκαρ «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ».

«Σίγουρα έχει την ικανότητα να ερμηνεύσει τον Μπάτμαν. Αν είδε κανείς τις ταινίες "Argo" και "The Town" καθώς και όλες τις τελευταίες του δουλειές, θα κατάλαβε ότι αυτές είναι πιο ενδιαφέρουσες και πιο "δύσκολες" από τον Μπάτμαν. Ο Μπάτμαν φοράει τη μάσκα του και μιλάει ψιθυριστά με βαθιά, άγρια φωνή. Η ερμηνεία του Μπρους Γουέιν θα αποτελέσει μεγαλύτερη πρόκληση για τον Μπεν (Αφλεκ) αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει μια χαρά» σχολίασε ο Ντέιμον.

Ο Αφλεκ δέχθηκε την πρόταση να ερμηνεύσει τον Μπάτμαν σε μια ιστορική συνάντηση του ήρωα με τον Σούπερμαν στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για τη συνέχεια της ταινίας «Ανθρωπος από ατσάλι» που θα προβληθεί το 2015.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θεωρούν ότι ο Αφλεκ δεν θα είναι πειστικός ως σούπερ ήρωας. Στην ιστοσελίδα change.org, όπου έχουν συλλέξει ήδη 85.000 υπογραφές, εμφανίζεται η φωτογραφία του βραβευμένου με Οσκαρ ηθοποιού με ένα κόκκινο «Νo (Οχι)» στο πρόσωπό του.

«Οι υποκριτικές ικανότητές του δεν πλησιάζουν καν τον ρόλο του Μπρους Γουέιν και θα δε θα μπορεί να τον ερμηνεύσει σωστά. Δεν είναι αρκετά τρομακτικός για τον ρόλο του Μπάτμαν. Η ερμηνεία του ως Daredevil ήταν άθλια και δεν πλησιάζει καν σε πρωταγωνιστή ταινίας δράσης. Σας παρακαλώ βρείτε κάποιον άλλο», σημειώνουν σε κείμενο που συνοδεύει τη διαμαρτυρία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από