Κρύος ιδρώτας λούζει την ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την απόφαση του Κάρλο Αντσελότι να προτιμήσει ξανά τον Ντιέγκο Λόπεθ αντί του αρχηγού Ικερ Κασίγιας για να υπερασπιστεί την εστία της «Βασίλισσας» στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Γρανάδα (1-0).

«Ο Ντιέγκο Λόπεθ έπαιξε καλά. Τίποτε άλλο», ήταν το λακωνικό σχόλιο του ιταλού προπονητή που έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και όλοι περιμένουν την αντίδραση του Κασίγιας.

Η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε δέκα μήνες αναγκάζει ουσιαστικά τον αρχηγό των Φούριας Ρόχας να αναζητήσει ομάδα για να παίζει βασικός και ως γνωστόν η Μπαρτσελόνα, η οποία θα χάσει τον Βίκτορ Βαλντές στο τέλος της σεζόν, παραμονεύει!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο μέντοράς του και εκλέκτορας της Ισπανίας Βιθέντε Ντελ Μπόσκε που δήλωσε πως «το να τους αντιμετωπίζεις όλους το ίδιο είναι μερικές φορές η μεγαλύτερη αδικία».

Και πρόσθεσε: «Ο Ικερ δεν είναι σαν τους άλλους. Εχει φορέσει 149 φορές τη φανέλα της Εθνικής και πρέπει να του δείχνουμε σεβασμό και αγάπη. Δεν προσπαθώ να πω ποιος πρέπει να παίζει. Απλά πως πρέπει να τον σεβόμαστε».

Η Ρεάλ, όπως και η Μπαρτσελόνα την Κυριακή το βράδυ απέναντι στη Μάλαγα, υπέφερε για να φτάσει στη νίκη. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά.

Στην Μπαρτσελόνα με έκπληξη υποδέχθηκαν την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν ύψους 40 εκατ. ευρώ για τον Πέδρο, η τιμή του οποίου κυμαίνεται στα 22 εκατ. ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο Πέδρο πάντως απάντησε αρνητικά. Σήμερα επίσης ανανεώνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2018 ο Σέρτζιο Μπουσκέτς και η ρήτρα του θα είναι στα 150 εκατ. ευρώ.