«Πολύ αμήχανη» δηλώνει η γνωστή ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν για τα όσα είπε κατά αστυνομικών που συνέλαβαν αρχικά το σύζυγό της για οδήγηση σε κατάσταση μέθης και στη συνέχεια εκείνη, που τους επιτέθηκε φραστικά και τους εξύβρισε.

«Σίγουρα είχα πιει κάτι παραπάνω και είμαι σε μεγάλη αμηχανία για τα όσα είπα» δήλωσε η Γουίδερσπουν.

«Ηταν μια τρομακτική εμπειρία και φοβήθηκα για τον άνδρα μου, αλλά αυτό δεν με δικαιολογεί. Ημουν απαράδεκτη απέναντι στον αστυνομικό που απλώς έκανε τη δουλειά του. Δεν τρέφω παρά μόνον σεβασμό για την αστυνομία και λυπάμαι για τη συμπεριφορά μου» τόνισε η 37χρονη αμερικανίδα ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον Τζιμ Τοτ, ατζέντη του Χόλιγουντ.

Η Γουίδερσπουν αφέθηκε μέσα σε μία μέρα ελεύθερη ώστε να μπορέσει να μεταβεί από την Ατλάντα στη Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τίτλο «Λάσπη».

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ που πρωταγωνιστεί στην ταινία και εκπροσωπείται από τον Τζιμ Τοτ δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να το σχολιάσω γιατί είναι πολύ πρόσφατο».

Σύμφωνα με την αστυνομία κατά τον έλεγχο που έγινε την περασμένη Παρασκευή στον 42χρονο Τοτ, η σύζυγός του δεν έμεινε στο αυτοκίνητο, όπως της ζητήθηκε, αμφισβήτησε την ταυτότητα των αστυνομικών και δήλωσε: «Είμαι Αμερικανίδα και μπορώ να σταθώ και να πάω οπουδήποτε πάνω στο έδαφος των ΗΠΑ».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη συνέχεια το ζευγάρι και η Γουίδερσπουν προέβαλε αντίσταση ενώ λίγο αργότερα ηρέμησε με επέμβαση του συζύγου της.