Για δεύτερη φορά νίκησε η Μπάγερν τη Γιουβέντους και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0).

Οι Γερμανοί είχαν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Η Γιουβέντους, δεν έδειξε ότι είχε τα φόντα να χτυπήσει τη Μπάγερν, μια ομάδα σε τοπ φόρμα και με πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Η Μπάγερν απείλησε στο 9′ όταν ο Μάντζουκιτς δεν πρόλαβε να κάνει σωστά το σουτ μέσα στην περιοχή, ενώ η Γιουβέντους είχε την καλύτερή της στιγμή στο 23′ με τον Νόιερ να διώχνει δυνατό φάουλ του Πίρλο.

Στα 57′ ο Ρόμπεν είχε δοκάρι και στο 64′ ο Μάντζουκιτς σημείωσε το 0-1, ύστερα από απόκρουση του Μπουφόν σε σουτ του Χάβι Μαρτίνεθ.

Μετά το γκολ αυτό, η Μπάγερν δεν ανησύχησε καθόλου, ενώ οι γηπεδούχοι του Κόντε μόνο κατά διαστήματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Τελικά, στο 90′ ήρθε και δεύτερο γκολ για την ομάδα του πολύπειρου και επιτυχημένου Γιουπ Χάινκες, με σκόρερ τον Πιζάρο, κατόπιν πάσας του Σβαϊνστάιγκερ(0-2).

Τώρα, στα ημιτελικά θα εμφανιστούν δύο γερμανικές (Μπάγερν, Ντόρτμουντ) και δύο ισπανικές ομάδες(Μπαρτσελόνα, Ρεάλ).

Κίτρινες: Μάντζουκιτς, Μπονούτσι.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτζάγκλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Παντόιν(69′ Ισλα), Ασαμόα, Πίρλο, Πογκμπά, Μαρκίζιο(78′ Τζιακερίνι), Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα(67′ Μάτρι).

Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Φαν Μπούιτεν(39′ Μπόατενγκ), Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Μάντζουκιτς(83′ Πιζάρο), Ριμπερί(80′ Λ. Γκουστάβο).