Διατροφή ζητάει η Ντέμι Μουρ από τον εν διαστάσει σύζυγό της Άστον Κούτσερ, αν και σύμφωνα με τα περιουσιακά τους στοιχεία, εκείνη έχει πιο φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η αμερικανίδα ηθοποιός, από τις πιο καλοπληρωμένες της δεκαετίας του ’90, ζητάει ακόμη από τον Κούτσερ να πληρώσει τα έξοδα των δικηγόρων της, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Φαίνεται πως μετά από την απάτη του και την απόφασή του να προχωρήσουν σε διαζύγιο, η Μουρ έβαλε στο μάτι το πορτοφόλι του για να τον πονέσει. Στην αίτηση διαζυγίου δεν διευκρινίζεται το ακριβές ποσό που ζητάει ως διατροφή.

Ο Κούτσερ, πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς «Two and a Half Men» του τηλεοπτικού δικτύου CBS, ζήτησε διαζύγιο από την 50χρονη ηθοποιό το Δεκέμβριο του 2012, ύστερα από τουλάχιστον ένα χρόνο διάστασης του ζεύγους.

Οι δυο τους επικαλούνται αγεφύρωτες διαφορές, ενώ από την μεριά του, ο Κούτσερ δεν ζητάει διατροφή, ούτε αρνείται να δώσει.

Ο δεσμός της Μουρ με τον Κούτσερ ξεκίνησε λίγα χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Μπρους Γουίλις, με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον μουσικό Φρέντι Μουρ.

Τότε ο Κούτσερ ήταν ένας ακόμη νεαρός ηθοποιός. Η σχέση τους μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας τους, καθώς η Μουρ είναι 16 χρόνια μεγαλύτερή του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2005 στο Λος Άντζελες και χώρισε το Νοέμβριο του 2011 ύστερα από έξι χρόνια έγγαμου βίου, όταν αποκαλύφθηκε ο παράνομος δεσμός του Κούτσερ με μια γυναίκα από το Σαν Ντιέγκο. Σήμερα ο ηθοποιός διατηρεί σχέση με την Μίλα Κούνις.