Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει τη SKODA Ξάνθη σε ένα ματς όπου η ισοπαλία (1-1) άφησε παραπονούμενες και τις δυο ομάδες τόσο από το τελικό σκορ όσο και από τη διαιτησία του Ζαχαριάδη.

Οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρότατα παράπονα από τον διαιτητή, αφού δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο 24′, όταν ο Εντιμάρ ανέτρεψε τον Κλωναρίδη, ενώ στο 43′ η Ενωση κέρδισε έμμεσο, το εκτέλεσε γρήγορα ο Κάρλος και ο Λεονάρντο σημείωσε γκολ, αλλά ο διαιτητής έδειξε ότι δεν είχε σφυρίξει. Από την άλλη η SKODA Ξάνθη διαμαρτύρεται γιατί στο 45′ ο Καφές έπεσε στο έδαφος σε επαφή με τον Κομεσίδη και ο διαιτητής έδωσε αυστηρό πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λεονάρντο (1-1). Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 30′, όταν ο Μαρκόφσι πλάσαρε στην κενή εστία ύστερα από απόκρουση του Αραμπατζή σε σουτ του Εντιμάρ (1-1). Στο τέλος ο Λεονάρνο ξέσπασε για το οικονομικό τονίζοντας ότι έχει κάνει υπομονή, αλλά δεν μπορεί άλλο.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Καράμπελας (72′ Αργυρίου), Μανωλάς, Κάλα, Γεωργέας, Καφές, Κάρλος, Λεονάρντο, Κλωναρίδης (46′ Λυμπερόπουλος), Μπέλεκ (79′ Μπερνς)

SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Πόι, Μαρκόφσκι (90′ Σταθάκης), Μαρσελίνιο (83′ Σουάνης), Βλαχοδήμος (58′ Μάνταλος), Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Ντάνι