Ματς-κλειδί στον μαραθώνιο του Ιανουαρίου θεωρούν στον Παναθηναϊκό το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (17.15, Novasports 2). Με διπλό στο Αγρίνιο οι Πράσινοι αισιοδοξούν να πατήσουν κορυφή μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους, όπου θα κληθούν συνολικά να δώσουν επτά παιχνίδια!

Ωστόσο με ιδιαίτερα ευνοϊκό πρόγραμμα, αν νικήσουν σήμερα, θα απομένει ουσιαστικά ένας δύσκολος σκόπελος στα Γιάννινα (15/1), ένα παιχνίδι στη Δράμα με τη Δόξα (29/1) και τέσσερα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με Κέρκυρα (8/1), Δόξα Δράμας (18/1), Ατρόμητο (22/1) και Λεβαδειακό (25/1), που μπορούν να φέρουν και πάλι τους Πράσινους στην πρώτη θέση, ακόμη και αν δεν χάσει βαθμούς ο «αιώνιος» αντίπαλός τους. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται τέσσερις πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Προέχουν λοιπόν η ενότητα και η ηρεμία στην ομάδα, κάτι που θέλουν να πετύχουν και με τον Σωτήρη Νίνη ρίχνοντας τους τόνους από την ΠΑΕ. Η βελτιωμένη πρόταση θα του υποβληθεί και επίσημα (εγγράφως), αλλά το σίριαλ θα τελειώσει εδώ, έστω και αν ο παίκτης πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Παιανία. Σε άριστο κλίμα το χθεσινό ραντεβού του με τον Δημήτρη Γόντικα, στον οποίο επανέλαβε ότι γι’ αυτόν μόνο ο Παναθηναϊκός υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά θέλει να παίξει στο εξωτερικό.

Από την πλευρά του ο Σεμπάστιαν Λέτο, που δεν θα παίξει στο Αγρίνιο (επέλεξε ο Παναθηναϊκός να εκτίσει σε αυτό το ματς την τιμωρία του), σε συνέντευξή του στην αργεντίνικη «Ole» τόνισε ότι στο μυαλό του είναι πάντα η πιθανότητα να αγωνιστεί κάποια στιγμή και σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου από το ελληνικό.

Στο αγωνιστικό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δοκίμασε και σχήμα με Τοτσέ στην επίθεση.