Από τις φήμες που αν επαληθευτούν θα ταράξουν τα νερά είναι ασφαλώς η μετακίνηση του Σάμουελ Ετό από την πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, τη Μαχάτσκαλα, στη Νέα Υόρκη ή το Λος Αντζελες.

Το πείραμα «Ντέιβιντ Μπέκαμ» στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (MLS) αποδείχτηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο. Η αποχώρησή του όμως από την Πόλη των Αγγέλων έχει κινητοποιήσει τους Αμερικανούς, που ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Ενα από τα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Φρανκ Λαμπάρντ και εσχάτως του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη του κόσμου Σάμουελ Ετό. Ο Καμερουνέζος είναι απογοητευμένος με την κατάσταση που επικρατεί στην Ανζί και αναζητά τρόπους διαφυγής. Πόρτες που γράφουν exit είναι αυτή τη στιγμή η Λος Αντζελες Γκάλαξι και η Ρεντ Μπουλ Νέας Υόρκης.

Επιστροφή στην πατρίδα είναι στα σχέδια και του γνωστού μας από την επιτυχημένη θητεία του στον Παναθηναϊκό Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος έχει παραγκωνιστεί στη Λάτσιο και ο μάνατζέρ του προσπαθεί να του βρει νέο συμβόλαιο, είτε στην Παρί Σεν Ζερμέν, είτε στη Μαρσέιγ. Ο Αντσελότι είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ η ομάδα της Μασσαλίας το σκέφτεται μόνο για την περίπτωση που θα τον αποκτήσει δανεικό.

Αυτήν την εποχή οι ομάδες δίνουν προτεραιότητα στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, αφού καταφέρνουν να πετυχαίνουν μεγάλες εκπτώσεις.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο μέσος του Παναθηναϊκού Σωτήρης Νίνης, για τον οποίον ενδιαφέρον έχει επιδείξει η Πάρμα προσφέροντας τρία εκατ. ευρώ.

Οσον αφορά την επιστροφή του Ανρί στην Αρσεναλ από τους Ρεντ Μπουλ, μόνο ως εθιμοτυπική πρέπει να εκληφθεί καθώς θα έχει διάρκεια δύο μήνες.