ΒΕΝΤΕΤΑ

Ο Καστίγιο, γνωστός για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, μόλις πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού έκανε χειρονομίες στην κερκίδα, με αποτέλεσμα να δεχθεί βροχή αντικειμένων. Η βεντέτα που άνοιξε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί.

Σε κάποια στιγμή άρχισαν από την κερκίδα να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα εναντίον του. Ο Κωνσταντινίδης μάλιστα τον αγκάλιασε και του είπε κάποια πράγματα στο αυτί προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Όταν στο 82΄ χρειάστηκε να βγει με το αμαξίδιο εκτός γραμμών, σε όλο τον δρόμο μέχρι τον πάγκο του Ολυμπιακού δέχθηκε βροχή από μπουκάλια. Ευτυχώς το αμαξίδιο είχε σκέπαστρο…

ΜΗΝΥΜΑ

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, οι δύο αρχηγοί, Τζόρτζεβιτς και Ζαγοράκης, μαζί με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Ορφανό και Κούδα, σήκωσαν ένα πανό που έγραφε «όχι στη βία, όχι στο ρατσισμό». Μάλιστα, την μπάλα για το εναρκτήριο λάκτισμα στον διαιτητή Κασναφέρη έδωσε ένα παιδάκι που φορούσε μια μπλούζα με το ίδιο μήνυμα. ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ

Αδιόρθωτοι είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Παρά τις συνεχείς συστάσεις από τα μεγάφωνα, πάλι πέταξαν δεκάδες πυρσούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στα κάγκελα της θύρας 4 έκαψαν τρία πανό του Ολυμπιακού. Όλα αυτά σημαίνουν πρόστιμα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επιβάρυνση του ήδη «ματωμένου» ταμείου της ομάδας.