Τον πρώτο στόχο της προσπαθεί να επιτύχει η ΑΕΚ, δηλαδή την απόκτηση ενός επιθετικού. Την ίδια στιγμή ο Άκης Ζήκος οδηγείται σήμερα στο χειρουργείο, ενώ ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αποβάλουν κάθε ίχνος φόβου για το ματς της Τούμπας.

Η διοίκηση της Ένωσης και συγκεκριμένα ο Ίλια Ίβιτς, προσπαθεί να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της απόκτησης ενός ικανότατου επιθετικού, τον οποίο έχει ζητήσει ο Φερέρ. Οι Ρούμπιο και Βάργκας φαντάζουν σαν τα πρώτα φαβορί για την κάλυψη της θέσης, όμως αυτό δεν αποκλείεται να είναι και μια κίνηση τακτικής του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, τη στιγμή που εκείνος θα κλείνει κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε αυτό φαίνεται και από πολλά δημοσιεύματα εφημερίδων σε διαφορετικές χώρες. Για παράδειγμα η εφημερίδα «Λα Πρένσα» της Ονδούρας, έγραψε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για δύο επιθετικούς της Πλατένσε. Τον Κάρλο Κόσλι, που είναι επιθετικός 23 ετών και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του, με δέκα γκολ και τον Κάρλος Γουίλ Μεχία. Όπως γράφεται στο ρεπορτάζ, ήδη έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης της Πλατένσε και της ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά τον Βάργκας, η «Εκίπ» έγραψε χθες ότι η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και όπως υποστηρίζεται, τα έχει βρει μαζί του, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη επαφή με τη Μονακό για την απόκτησή του.

Στο θέμα του Ρούμπιο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φαίνεται ότι ο πατέρας και μάνατζέρ του θέλει να τον δώσει στην Κρουζ Αζούλ, η οποία όμως πήρε τον Μποργκέτι και είναι άγνωστο

ΖΗΚΟΣ

Ο Λάκης Νικολάου θα εγχειρήσει τελικά σήμερα τον 32χρονο μέσο, στο δεξί γόνατο, αφού έχει υποστεί κάκωση έξω μηνίσκου

αν θα πάρει άλλον επιθετικό. Μέσα στις προσεχείς ημέρες (ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας), αναμένεται να υπάρξει συμφωνία με κάποιον επιθετικό.

Ο Λάκης Νικολάου θα εγχειρήσει τελικά σήμερα τον Άκη Ζήκο, στο δεξί γόνατο, αφού έχει υποστεί κάκωση έξω μηνίσκου. Ο μέσος της ΑΕΚ εξετάστηκε από τον γιατρό και φάνηκε ότι έχει καλή ψυχολογία. Η επέμβαση θα γίνει στο Ιατρικό Κέντρο και ήταν επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να την πραγματοποιήσει ο Λάκης Νικολάου, ο οποίος τον παρακολουθεί και τον είχε χειρουργήσει και όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Μονακό.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Τραϊανό Δέλλα, που ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης, όπως και ο Στέφανο Σορεντίνο, αλλά και τον Παναγιώτη Λαγό. Ο τελευταίος δεν είναι έτοιμος βέβαια, αλλά έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο μέσος της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις για επανέλεγχο της κατάστασής του, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποχωρήσει το οστικό οίδημα και έχουν εξαλειφθεί τα συμπτώματα της καταφυτικής τενοντίτιδας. Θα συνεχίσει να αυξάνει τον ρυθμό του, το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί και εκτιμάται ότι σε δέκα ημέρες θα έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του. Ο Αντρίγια Ντελίμπασιτς συνέχισε εντατικό πρόγραμμα επανένταξης και τη Δευτέρα αναμένεται να ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό προπόνησης. Ο Έμερσον συνεχίζει την αποκατάστασή του, όπως και οι Γεωργέας, Αλεξόπουλος.

●●● Μήνυμα στον τηλεφωνητή της είχε πάλι χθες η Ορίτζιναλ 21. Μεταξύ άλλων καταφέρεται κατά του Νικολαΐδη για το θέμα του γηπέδου, για το θέμα των εισιτηρίων που δεν πήρε η ΑΕΚ για το ματς της Τούμπας.