ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ράγισε το γυαλί στις σχέσεις του Γκιγιέρμο Όγιος με την ΠΑΕ Άρης. Ο Αργεντινός τεχνικός μάλλον μετράει μέρες στον πάγκο των «κιτρίνων», αφού χθες έκανε το… λάθος να μη συμπλεύσει με την πολιτική της διοίκησης της ομάδας και μετέθεσε για τις 12 Ιανουαρίου

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Ο τεχνικός διευθυντής Μαζίνιο θυμήθηκε μόλις χθες – συμπτωματικά(;) αμέσως μετά τη δήλωση του Όγιος ότι δεν βιάζεται να απαντήσει στην ΠΑΕ- να κάνει παράπονα στον Αργεντινό για την πολυήμερη άδεια που έδωσε στους παίκτες του

την οριστική απάντηση στην πρόταση που του έγινε για ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμη τρία χρόνια.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Αργεντινός τεχνικός είχε χθες συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μαζίνιο, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στην πόλη. Ο Μαζίνιο του επεσήμανε, σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζονται επίσημα από τον Άρη, ότι δεν αμφισβητεί τη δουλειά του. Στη συνέχεια όμως, του υπενθύμισε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας που είχε αποφασισθεί από την αρχή της χρονιάς, επειδή- όπως του είπε- το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί δυσλειτουργία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Μαζίνιο αναφερόταν στη μεγάλη διάρκεια των χειμερινών διακοπών για τους παίκτες της ομάδας.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ενώ ήταν γνωστό από τις 10 Δεκεμβρίου ότι η ομάδα θα είχε πολλές ημέρες διακοπών το προηγούμενο διάστημα, μόλις τώρα, που ο Όγιος δεν συναινεί για ανανέωση της συνεργασίας τους, συνειδητοποίησε η διοίκηση ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ο ίδιος ο Όγιος, σύμφωνα και πάλι με την επίσημη ενημέρωση της «κίτρινης» ΠΑΕ, έμεινε ικανοποιημένος από όσα άκουσε, μετέθεσε όμως τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του για τις 12 Ιανουαρίου οπότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπός του.

Στην πραγματικότητα, η συνάντηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο. Ούτε ο Όγιος έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που άκουσε αλλά ούτε ο Μαζίνιο. Εν όψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα, αποφασίστηκε να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και να εξεταστεί το θέμα εκ νέου από την ερχόμενη εβδομάδα. Το μήνυμα όμως, που έστειλε εμμέσως πλην σαφώς από τις οπαδικές εκπομπές των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων η ΠΑΕ Άρης, είναι ότι ο Όγιος βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδος, αφού κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Εκτός, βέβαια, αν ο Αργεντινός προπονητής αλλάξει σκέψεις και φιλοσοφία.