ΟΑντριάνο Βιέιρα Λουζάδα προτίμησε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο Πόρτο! Έστω κι αν γνωρίζει πως η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας δεν τον υπολογίζει. Ο Αντριάνο έδωσε λοιπόν αρνητική απάντηση στην πρόταση του Παναθηναϊκού, ο οποίος τώρα επανεξετάζει προηγούμενες περιπτώσεις που τον είχαν απασχολήσει (Σάλβα Μπαγέστα), ενώ ερευνά ακόμα περισσότερο την αγορά.

Παναθηναϊκός και Πόρτο είχαν λοιπόν συμφωνήσει ώστε να έρθει ο Αντριάνο στην Παιανία δανεικός, με εξάμηνο συμβόλαιο. Φαίνεται όμως πως είχαν υπολογίσει χωρίς τον άμεσα ενδιαφερόμενο ο οποίος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί από την Πόρτο πως δεν υπολογίζεται έως το τέλος της περιόδου. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος προφανώς θα πρέπει να έκανε τη δική του «έρευνα» ώστε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό. Κι εκεί, ενδεχομένως κάτι να στράβωσε αφού στους «πράσινους» τουλάχιστον θα έπαιζε- κάτι που δεν προβλέπεται να συμβεί στην Πορτογαλία. Άλλωστε και ο ατζέντης του Εσάου Ελίας είχε πει πως θα πρέπει να συζητήσουν πρώτα, ενώ είχε ξεκαθαρίσει στον πορτογαλικό Τύπο ότι ο πελάτης του δεν ενδιαφερόταν να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της χώρας πλην της Πόρτο (έντονο ήταν και το ενδιαφέρον της Μπράγκα).

Όπως γίνεται κατανοητό, στον Παναθηναϊκό λένε τώρα «πάμε γι΄ άλλα» και αρχίζουν να ξανασκέπτονται την περίπτωση του 31 ετών επιθετικού της Μάλαγα Σάλβα Μπαγέστα. Οι «πράσινοι» δεν είχαν απορρίψει τον Ισπανό φορ, αλλά είχαν παγώσει το θέμα λόγω της ηλικίας του. Ενδεχομένως λοιπόν θα επανεξετάσουν την περίπτωση αυτή, αφού έτσι κι αλλιώς θέλουν έναν παίκτη για την επίθεση έως το τέλος της φετινής περιόδου. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση δεν θα μείνει μόνο σε αυτόν, αλλά θα προσπαθήσει να αναζητήσει και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Άλλωστε, ο Βίκτορ Μουνιόθ έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα έχει απόλυτη ανάγκη από έναν φορ περιοχής. Το γεγονός ότι προς το παρόν έχουν μείνει σε δεύτερη μοίρα κάποιες άλλες μεταγραφικές κινήσεις (παίκτης για τη μεσαία γραμμή) οφείλεται στο ότι η προσοχή είναι στραμμένη στην απόκτηση επιθετικού.

Ο ΣΑΛΒΑ

Στην Παιανία αρχίζουν να ξανασκέπτονται την περίπτωση του 31 ετών Ισπανού επιθετικού της Μάλαγα, τον οποίο ούτως ή άλλως δεν είχαν απορρίψει

«ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ»

Την ίδια στιγμή, ο Ισπανός τεχνικός έχει να σκεφτεί και το ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω, όπου ουσιαστικά θα παρατάξει (λόγω των πολλών απουσιών) ενδεκάδα ανάγκης.

Ο Μουνιόθ προσπάθησε να τονώσει και πάλι το ηθικό των παικτών λέγοντάς τους πως τίποτα δεν έχει χαθεί. Το ιατρικό δελτίο πάντως περιλαμβάνει αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών. Σαν να μην έφταναν οι… γνωστοί, στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός είδε να αποχωρούν και άλλοι τρεις παίκτες λόγω της ίωσης που τους ταλαιπωρεί. Οι Μπίσκαν, Μόρις και Τζιόλης δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση, αλλά δεν εκφράζεται ανησυχία σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή τους στο ματς με το Αιγάλεω.

ΑΤΟΜΙΚΟ Ο ΕΚΙ

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Έκι Γκονζάλες συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει την κάκωση στο γόνατο την οποία είχε υποστεί στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμαριά (20/12). Ο Γκονζάλες αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα, ο Μουνιόθ δεν τον υπολογίζει ούτε για το ματς Κυπέλλου με την Καλαμαριά, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα στη συνάντηση με τον Ιωνικό. Αύριο οι «πράσινοι» περιμένουν να επιστρέψει στην Αθήνα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και ακολούθησε το τελευταίο διάστημα στην Ιταλία πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Παπαδόπουλος θα συνεχίσει τη δουλειά και στην Αθήνα, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστός ο χρόνος της επιστροφής του στα γήπεδα. Σημειώνουμε πως νοκ άουτ είναι και ο Δάρλας ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Βύντρα, Γκούμας και Νίλσον.