Χάρη στη ρωμιά λαογράφο και συγγραφέα Σούλα Μπόζη, που ήδη από το 1989 εκδίδει βιβλία στα οποία αποτυπώνεται ο πολιτισμός των Ελλήνων της Πόλης, του Πόντου και της Μικράς Ασίας, μαθαίνουμε τα λαογραφικά και ιστορικά στοιχεία αυτών των περιοχών, αλλά και μαγειρικές συνταγές και διατροφικές συνήθειες, που συμβάλλουν στο να διατηρείται ζωντανός ο πολυσχιδής κόσμος της καθ’ ημάς Ανατολής.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ