Με μια σημαντική δωρεά 1.000.000 ευρώ, ενίσχυσε χθες το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας η οικογένεια Αγγελόπουλου, για την άμεση αγορά εξοπλισμού στα νοσοκομεία και τις δημόσιες δομές υγείας, στην περίοδο της μεγάλης υγειονομικής κρίσης που διανύει η χώρα.

Η οικογένεια των Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελόπουλου και των τριών παιδιών τους, πρόσφεραν το ποσό αυτό για να ενισχύσουν τα νοσοκομεία της χώρας που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα κρούσματα του κορωνοϊού, αλλά και τις δημόσιες δομές υγείας, στις οποίες γιατροί και νοσηλευτές «σηκώνουν» τις τελευταίες εβδομάδες το μεγαλύτερο μέρος της κρίσης.

Από την πλευρά της πολιτείας τη χρηματική δωρεά έκανε αποδεκτή ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ενώ διατέθηκε άμεσα στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Ερευνας και Τεχνολογίας ΑΕ (ΙΦΕΤ ΑΕ) για την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού.

Ο υπουργος Υγείας ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Αγγελόπουλου, για τη σημαντική συμβολή του στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης δημόσιας υγείας που βιώνουμε στη χώρα.