Στα τέλη του 2014 έκανε την εμφάνισή του στο YouTube ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε παιδική κρεβατοκάμαρα. Κάτω από το κρεβάτι βγαίνει ένας τρομακτικός κλόουν, ο οποίος, σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, λέγεται Wrinkles, ζει στη Νοτιοδυτική Φλόριντα και έχει προσληφθεί από τους γονείς του παιδιού για να το τρομάξει επειδή είναι άτακτο.

Το βίντεο έγινε viral, και ακολούθησαν πολλά ακόμη με τον Wrinkles να τρομάζει παιδιά (μαζί με τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορούσε κανείς να τον καλέσει), αλλά και με κόσμο που βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να καλεί τον κλόουν και να του αφήνει μηνύματα.

Ποιος είναι όμως ο Wrinkles και γιατί κάνει αυτή τη δουλειά; Την απάντηση θα δώσει το ντοκιμαντέρ «Wrinkles The Clown» που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 4 Οκτωβρίου – την ίδια ημέρα που όλοι θα πηγαίνουν σινεμά για να δουν έναν άλλον ανατριχιαστικό κλόουν, τον «Joker». Το ντοκιμαντέρ βγάζει τη μάσκα του κλόουν και εξερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονοι μύθοι γεννιούνται και εξαπλώνονται παντού μέσω Ιντερνετ.