O Ευθύμης Κουλούρης έχει αρχίσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μετά το γκολ που πέτυχε την περασμένη εβδομάδα, με το οποίο η Τουλούζ πήρε εκτός έδρας ισοπαλία από την Μπρεστ, συστήθηκε και στους φίλους της ομάδας του καθώς έδωσε την ασίστ στον Μακεγκό που σκόραρε για το 1-0 επί της Ντιζόν. «Οι παίκτες αυτοί προσφέρουν σημαντική βοήθεια στην Τουλούζ και αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε παιχνίδι» σημείωσε η «Equipe», προσθέτοντας ότι η Τουλούζ θα ταξιδέψει την επόμενη αγωνιστική στο Παρίσι για να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λυών εντυπωσιάζει στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς έχει πετύχει εννέα γκολ. Με τους Ντεπάι και Ντεμπελέ (από δύο γκολ) να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, συνέτριψε 6-0 την Ανζέ και όλα δείχνουν ότι θα είναι η ομάδα που θα απειλήσει και φέτος την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αντίθετα, απογοητευτική είναι η πορεία της Μονακό. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει σκοράρει στα δύο πρώτα ματς, ενώ ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Μετς. Θυμίζουμε ότι πέρυσι κινδύνευσε με υποβιβασμό και εξασφάλισε την παραμονή της ουσιαστικά την τελευταία αγωνιστική. Σημειώνουμε ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς η Μονακό έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Αγουιλάρ. Στην πρεμιέρα με τη Λυών είχε αποβληθεί ο Φάμπρεγας.

Σε άλλα αποτελέσματα στο γαλλικό πρωτάθλημα: Σεντ Ετιέν – Μπρεστ 1-1, Αμιέν – Λιλ 1-0, Μπορντό – Μονπελιέ 1-1, Νιμ – Νις 1-2, Ναντ – Μαρσέιγ 0-0, Ρεμς – Στρασβούργο 0-0.