Ο στόχος του Στέφανου για τη νέα χρονιά είναι να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτό άλλωστε επιδιώκει και κάθε αθλητής. Το 2018 έγινε μία πολύ καλή αρχή κερδίζοντας πολλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Ηταν μία τεράστια προσπάθεια με πολύ σκληρή δουλειά που απέδωσε καρπούς.

Αυτό που θέλει για αυτή τη χρονιά είναι να σταθεροποιηθεί στις υψηλές θέσεις και φυσικά να κατακτήσει τίτλους.

Ενας από τους πιο σημαντικούς στόχους του είναι να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο σε τουρνουά Γκραν Σλαμ και γιατί όχι, να φτάσει και σε έναν τελικό.

Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει αυτή την υπέρβαση σε κάποια μεγάλα τουρνουά. Αλλωστε τα δείγματα γραφής από το 2018, αυτό μας έδειξαν. Η αυτοπεποίθηση και το πείσμα του για διάκριση είναι σημαντικά στοιχεία. Θα αναφέρω χαρακτηριστικά το Next Gen Finals, όπου ήταν και το Νο 1 του ταμπλό. Κατέκτησε το τρόπαιο παίζοντας μάλιστα πολύ καλό τένις. Εδειξε ότι αντέχει στην πίεση. Οι εμπειρίες που απέκτησε τη χρονιά που μας πέρασε θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να πετύχει τους στόχους του.

Για όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να είναι υγιής, να συνεχίσει να δουλεύει όπως τώρα και φυσικά να προσπαθεί πάντα να παίζει καλό τένις. Αν υπάρχουν όλα αυτά, τα πάντα μπορούν να συμβούν.