Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σάββας Παντελίδης ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα. Ο τεχνικός του Αρη έχει μοναδική λύση για την κορυφή της επίθεσης τον Νικολά Ντιγκινί, καθώς μετά τον Χαμζά Γιουνές που θα μείνει εκτός για είκοσι ημέρες δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο που ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις έπειτα από 15 ημέρες.

Από τον αγώνα με τη Λάρισα θα απουσιάσει και ο Μανώλης Σιώπης (διάταση στον δικέφαλο), ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Μάρτιν Τόνσο, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα.

Στο μεταξύ, ο Μπρούνο Γκάμα θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργική επέμβαση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ματς με τη Λαμία. Ο Πορτογάλος ενημέρωσε τον Αρη πως η επέμβαση θα γίνει στην πατρίδα του από δικό του γιατρό και θα παραμείνει εκεί για το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επιστρέψει σε δύο μήνες. Τέλος, στην Ουρακάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κολάσο, ο οποίος είχε ενημερωθεί πως δεν είναι στα πλάνα του Παντελίδη.