Είχε δίκιο ο Γουίνστον Τσόρτσιλ όταν έλεγε ότι «η επιτυχία δεν είναι ποτέ οριστική» κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Λούκα Μπάνκι…

Η ΑΕΚ όντως έχει μαζεμένες επιτυχίες (για την ακρίβεια, επτά απανωτές μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της 10ης Οκτωβρίου από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ) στη διοργάνωση της οποίας τα σκήπτρα κατέκτησε στις 6 του περασμένου Μαΐου, αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε!

Στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου η Βασίλισσα (7-1) υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την τσεχική Νίμπουρκ (2-6), με στόχο να συνεχίσει, κόντρα σε θεούς και δαίμονες (ελέω των τραυματισμών και των απουσιών) την αήττητη προέλασή της και να επεκτείνει το σερί της στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League στο 10-0. Να βγάλει δηλαδή στην κυριολεξία, άριστα δέκα!

«Το ζητούμενο σε κάθε αγώνα είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να επιδιώκουμε να παίζουμε στο ανώτερο δυνατό επίπεδο» σχολίασε ο Λούκα Μπάνκι, που έχει κιόλας στο μυαλό του την επικείμενη βάσανο στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

«Κάθε λεπτό, κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας είναι μια διαδικασία εκπαίδευσης και ένα τεστ ετοιμότητας, που επιβάλλουν να έχουμε ενέργεια, ένταση, σωστή προσέγγιση, αυτοσυγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ