Μετά την «αυτοχειρία» του Εργοτέλη στην 6η αγωνιστική της Football League, ο Απόλλων Λάρισας είναι ο μοναδικός ένοικος στο ρετιρέ της κατηγορίας.

Η ομάδα της Φιλιππούπολης νίκησε 2-0 τον Αήττητο Σπάτων τη στιγμή που ο Εργοτέλης παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Πλατανιά, αδυνατώντας να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε μέχρι το 84’…

Την επαφή με την κορυφή διατήρησε και ο 3ος της κατάταξης Βόλος που απέδρασε από τα Τρίκαλα (0-1) και βρίσκεται στο -3 από την πρώτη θέση. Ο ΑΟΤ αντίθετα έχει κατρακυλήσει στο 15ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Στην ουρά πήρε βαθμολογική ανάσα ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός με την πρώτη φετινή νίκη του (2-0 τον Ηρόδοτο), ενώ κατά τ’ άλλα επέστρεψαν στις επιτυχίες οι Ηρακλής (3-0 τη Σπάρτη) και Δόξα Δράμας (1-3 τον Αιγινιακό).

Ανακάμπτει η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα από την πλευρά της πέτυχε δεύτερη συναπτή νίκη και δείχνει σημάδια ανάκαμψης (-6 από την κορυφή) σε αντίθεση με την Παναχαϊκή που δεν κέρδισε ούτε τον Καραϊσκάκη Αρτας (1-1) στην Πάτρα.

Η βαθμολογία (προβιβάζεται ο πρώτος, ο δεύτερος παίζει μπαράζ με τον 13ο της Σούπερ Λίγκας και υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίοι): Απόλλων Λάρισας 16, Εργοτέλης 14, Βόλος 13, Πλατανιάς 12, Κέρκυρα 10, Δόξα Δράμας 10, Ηρόδοτος 9, Παναχαϊκή 9, Ηρακλής 7, Καραϊσκάκης Αρτας 7, Απόλλων Πόντου 6, ΑΟ Χανιά Κισσαμικός 5, Σπάρτη 5, Αήττητος Σπάτων 5, Τρίκαλα 3, Αιγινιακός 2.