Ο Σάββας Παντελίδης έχει πιάσει δουλειά στον Αρη και το πρώτο του μέλημα είναι η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών. Ο 53χρονος τεχνικός δεν βιάζεται βέβαια, καθώς δεν θέλει να αδικήσει κανέναν, ωστόσο έως το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη, για να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Παντελίδης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Αρη τόνισε ότι το ρόστερ είναι ποιοτικό και έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να περάσει πιο εύκολα τη φιλοσοφία του. Εχει έχει ήδη αρχίσει τις επαφές με κάθε παίκτη ξεχωριστά ώστε να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον καθένα.

Ακόμα λοιπόν είναι νωρίς να αποφασίσει πόσες μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν και σε ποιες θέσεις. Ολα αυτά θα συζητηθούν με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Μετά το ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Αρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Το θετικό για τον Παντελίδη είναι πως ο Ματέο Γκαρσία ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού και από την Παρασκευή μετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Στη διάθεση του 53χρονου τεχνικού θα είναι από σήμερα και οι Μέργκιμ Μάβραϊ και Μίτζεν Μπάσα, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Αλβανίας στο Nations League. Σημειώνουμε ότι ο Μάβραϊ  αποβλήθηκε στο 22ο λεπτό του προχθεσινού εντός έδρας αγώνα με τη Σκωτία (δεύτερη κίτρινη), καθώς απώθησε αντίπαλο και δέχτηκε έντονη κριτική. Η Αλβανία ηττήθηκε 4-0.