Η Τελετή για τον Χαμενεΐ στην Τεχεράνη, που είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 το βράδυ (18:30 GMT) σήμερα, αναβλήθηκε «λόγω της αναμενόμενης πρωτοφανούς προσέλευσης», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim του Ιράν.
Όπως σημείωσε το ιρανικό δίκτυο, «η τελετή αποχαιρετισμού για τον μαρτυρήσαντα Ιμάμη αναβάλλεται· η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα». Η απόφαση ελήφθη μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ σε αμερικανοϊσραηλινές επιθέσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση και μαζική κινητοποίηση πολιτών σε όλη τη χώρα.
Live όλες οι εξελίξεις στα nea.gr
- Premier League: Η Τότεναμ ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Μπράιτον, «ευρωπαϊκό» διπλό της Μπόρνμουθ στο Νιούκαστλ
- Μέσα στο σπίτι της φρίκης: Πώς αποκαλύφθηκε ότι ο αστυνομικός της Βουλής κακοποιούσε τα παιδιά του – Γιατί αθωώθηκε η μητέρα
- Το Ιράν προειδοποιεί: Όποιο πλοίο προσεγγίσει τα Στενά του Ορμούζ θα στοχοποιηθεί






